+45 51 90 86 44 / +34 610 084 807

Services

VÆRDIFULDE SAMTALER

GOD KOMMUNIKATION STARTER MED INDSIGT

AT FORSTÅ SIT PUBLIKUM

At forstå hvad der bevæger et publikum idag og i fremtiden. For os er det vigtigt at forstå baggrunden for alt der begejstrer, da det meste andet hurtigt opfattes som støj.

AT HAVE SELVERKENDELSE

Et grundigt kig på os selv hjælper os til at forstå hvad vi tilbyder kunder og vi kan så med større nøjagtighed foreslå effektive løsninger. Indsigt går begge veje.

AT SKRIVE MANUSKRIPTET

Strategier for indhold og handling. Et filmmanuskript for hvordan historier om et brand fortælles og engagerer publikum. Kommunikation bør bevæge.

SERVICES

MS Nordic rækker langt takket være et stærkt netværk af eksperter i både Danmark, Spanien og UK. Typisk arbejder vi med:

BRANDING

BRAND & STRATEGI

Ansatte, viden, kultur, historie, visioner er, med de rette strategier, alt sammen brændstof der kan opbygge og mobilisere et brand.

CORPORATE IDENTITY

Er din firma identitet designet så den passer forretningsmiljøer i en evig tilstand af forandring?

DIGITALE MEDIER

Farvel mørke teknologier. Velkommen brugervenlige kompatible digitale værktøjer.

E-COMMERCE

Varer og services optimalt præsenteret og salgsprocesser på få klik, er en del af opskriften på effektiv e-handel via desktop, tablet og smartphone.

SOCIAL MEDIA

Målrettede strategier der skaber interesse og loyalitet hos et dynamisk publikum – med et potentielt kæmpe netværk.

PROMOTION OG PRÆSENTATION

Godt for øjet se at på, kvalitet til fingerspidserne at bladre i. At kombinere tryk med digitalt, store som små formater, giver tyngde og rækkevide.

Er det noget lignende I leder efter? KONTAKT OS