Del Canto Chambers

Del Canto Chambers

Del Canto Chambers er et britisk baseret advokatfirma – med repræsentation i Spanien og Qatar – som har været en af vores kunder i mere end et årti. På deres rejse og vækst har vi været en solid partner, der har sørget for, at kommunikationen altid har været i overensstemmelse med brandets værdier, samtidig med at vi har rettet os mod både eksisterende og nye kundesegmenter.
Check: delcantochambers.com, delcantochambers.es and delcantochambers.ie

Kunde profil

Internationalt advokatfirma

Vores services

Design og udvikling af hjemmesider, teknisk SEO, salgsmateriale, whitepapers, materiale og meget mere.

Schools for Health

Schools for Health

En komplet genindspilning af S·H·E-identiteten, stilen og udseendet af både online og trykt materiale. Udover at skabe en identitet forsikrede vi, at implementeringen i organisationen gik så let som muligt ved at facilitere designmanualer, værktøjer og skabeloner.
Den største udfordring var dog at konvertere deres eksisterende webportal til en ny moderne uden at miste indhold. Hvert år laver vi også en animeret video, der promoverer og forklarer organisationens arbejde.

Kundeprofil

Hvad vi gjorde

Lorem ipsum dolor sit amet

Cowrie Company

Cowrie Company

Er et konsulentfirma med base i Maputo, Mozambiques hovedstad, men opererer internationalt i Afrika og med samarbejdspartnere i Europa og USA. Det giver strategier og workshopprogrammer, der bruges i organisations- og teamudvikling i både den offentlige og private sektor. Vores bidrag omfattede brandingrådgivning og udvikling af virksomhedsidentitet.

Kundeprofil

Konsulentvirksomhed.

Hvad vi gjorde

Branding, virksomhedsidentitet, designmanual, sikkerhedsstillelse.

Amicorp

Amicorp

En global virksomhed repræsenteret i 28 lande, Amicorp leverer et væld af produkter, såsom outsourcing af forretningsprocesser, fondsstyring, transaktions-, finans- og tillidstjenester og er desuden involveret i forskellige miljømæssige og sociale projekter. munch|strøm designede og instruerede justering af ny online og trykt sikkerhedsstillelse, opgradering af alle komponenter i den visuelle identitet for effektivt at forynge koncernens virksomhedsimage.

Kundeprofil

Konsulentvirksomhed.

Hvad vi gjorde

Printdesign, webdesign, reklamemateriale.

CAN

CAN

Crew Advantage Network forbinder yachtkaptajner og deres besætning med de bedste lokale tjenester og etablissementer på deres foretrukne havnedestinationer. Vi udviklede en maritim inspireret identitet samt reklamemateriale til CAN.

Kundeprofil

Servicefirma for yachtbesætningen.

Hvad vi gjorde

Corporate Identity, layout og desktop publishing, projektledelse.

Rabagast

Rabagast

Identitet for Rabagast Film, et skandinavisk film- og reklameselskab. Identiteten skulle projicere både en vis skandinavisk cool og det dramatisk spektakulære. Ring of Fire-signaturen relaterer sig til den ofte skræmmende, men i sidste ende givende proces med at optage film og reklamer. Tjenester; Identitetskoncept, logodesign, printdesign, desktop publishing, webkoncept, projektledelse.

Kundeprofil

Filmproduktionsselskab.

Hvad vi gjorde

Virksomhedsidentitet, sikkerhedsstillelse, hjemmeside, printdesign.

Accenture

Koncept, kreativ og kunstretning for en Accenture årsrapport. Partner, Robert Strøm, lavede også en generel designguide til bogen.

Kundeprofil

Global konsulentvirksomhed.

Vores input

Koncept, design, layout og desktop publishing.