Schools for Health

Schools for Health

En komplet genindspilning af S·H·E-identiteten, stilen og udseendet af både online og trykt materiale. Udover at skabe en identitet forsikrede vi, at implementeringen i organisationen gik så let som muligt ved at facilitere designmanualer, værktøjer og skabeloner.
Den største udfordring var dog at konvertere deres eksisterende webportal til en ny moderne uden at miste indhold. Hvert år laver vi også en animeret video, der promoverer og forklarer organisationens arbejde.

Kundeprofil

Hvad vi gjorde

Lorem ipsum dolor sit amet

Design Post

Design Post

Design Post Cph er forhandler af boligindretning og luksusmøbler til entreprisemarkedet. Virksomhedens hjemmeside og online indhold er udviklet med vægt på den stærke skandinaviske designtradition. Showroomet er placeret i en bygning med en interessant historie, og vi valgte at afspejle dette online og invitere besøgende til at opleve både bygningen og de forskellige mærker, der udstilles indenfor, etage for etage.

Kundeprofil

Designmøbler til detailhandel.

Hvad vi gjorde

Website design, illustrationer og udvikling.

Daypower

Daypower

Mærkenavnet, den farverige stil i den visuelle identitet og nedtrapningsstrategierne for emballage placerer DAYPOWER havregrynsprodukter inden for midlerne af lavindkomstbefolkninger i udviklingslande. DAYPOWER Oatmeal-mærket blev lavet til at komme ind i den uformelle handel på tværs af nye markeder i Mellemøsten, Asien og Afrika.

Kundeprofil

Lorem ipsum dolor sit amet

Hvad vi gjorde

Lorem ipsum dolor sit amet

UCI

munch|strøm samarbejdede med UCI om at skabe en interaktiv medieguide til Mountain Bike World Cup 2014. Hovedmålet med dette dokument var at skabe en professionel, let tilgængelig og frem for alt klar kommunikation til alle medier, der dækker begivenheden.

Kundeprofil

Verdensstyrende organ for sportscykling og fører tilsyn med internationale konkurrencedygtige cykelbegivenheder.

Hvad vi gjorde

Grafisk design, SoMe-kanaldesign, interaktiv PDF.

Amicorp

Amicorp

En global virksomhed repræsenteret i 28 lande, Amicorp leverer et væld af produkter, såsom outsourcing af forretningsprocesser, fondsstyring, transaktions-, finans- og tillidstjenester og er desuden involveret i forskellige miljømæssige og sociale projekter. munch|strøm designede og instruerede justering af ny online og trykt sikkerhedsstillelse, opgradering af alle komponenter i den visuelle identitet for effektivt at forynge koncernens virksomhedsimage.

Kundeprofil

Konsulentvirksomhed.

Hvad vi gjorde

Printdesign, webdesign, reklamemateriale.

FNA Financial Network Analytics

FNA Financial Network Analytics

Vi hjalp FNA med at bygge deres hjemmeside og udviklede onlinekommunikation. Hjemmesiden repræsenterer kerneprodukter og -tjenester og er enhedsresponsiv.

Munch|strøm har også designet et mikrosite for HeavyTails. En af FNAs applikationer. I den proces fokuserede vi meget på, hvordan siden blev kommerciel med forskellige call to actions, hvilket øgede antallet af nye kunder.

Kundeprofil

Finansiel software / Fintech virksomhed.

Hvad vi gjorde

Webdesign og udvikling, microsite design, UI til simuleringssoftware.

Artificial Solutions

Artificial Solutions

En international it-virksomhed specialiseret i kundeservicestyring.
Vi hjalp virksomheden med at genopbygge deres hjemmeside og udvikle deres online identitet.
Hjemmesiden omfatter omfattende indholdsstyring, der giver fuld kontrol over alt indhold.

Kundeprofil

Artificial Intelligence software virksomhed.

Hvad vi gjorde

Webdesign, projektledelse, interaktiv præsentation.

Rabagast

Rabagast

Identitet for Rabagast Film, et skandinavisk film- og reklameselskab. Identiteten skulle projicere både en vis skandinavisk cool og det dramatisk spektakulære. Ring of Fire-signaturen relaterer sig til den ofte skræmmende, men i sidste ende givende proces med at optage film og reklamer. Tjenester; Identitetskoncept, logodesign, printdesign, desktop publishing, webkoncept, projektledelse.

Kundeprofil

Filmproduktionsselskab.

Hvad vi gjorde

Virksomhedsidentitet, sikkerhedsstillelse, hjemmeside, printdesign.

Lottom

Brandkoncept og identitetsforslag til en online lotteriportal til præsentation af de største spil rundt om i verden. Brandkommunikation fokuserer på ideen om, at portalens høje brugervenlighed og mange tjenester giver brugerne et partnerskab, der optimerer hver enkelt besøgendes vinderchancer.
Visuelt kasserede vi klassisk casinoglitter til fordel for indhold, der fokuserer på mennesker og den følelsesmæssige rutsjebanetur, der følger med gambling og gevinst.

Kundeprofil

Online lotteriportal.

Hvad vi gjorde

Branding, corporate identity, hjemmesidedesign.