Schools for Health

Schools for Health

En komplet genindspilning af S·H·E-identiteten, stilen og udseendet af både online og trykt materiale. Udover at skabe en identitet forsikrede vi, at implementeringen i organisationen gik så let som muligt ved at facilitere designmanualer, værktøjer og skabeloner.
Den største udfordring var dog at konvertere deres eksisterende webportal til en ny moderne uden at miste indhold. Hvert år laver vi også en animeret video, der promoverer og forklarer organisationens arbejde.

Kundeprofil

Hvad vi gjorde

Lorem ipsum dolor sit amet

Kioo Drinking Water Co.

Kioo Drinking Water Co.

KIOO er swahili for ‘Crystal’. Ved at anvende den bedste danske, tyske og sydafrikanske teknologi er denne bæredygtige kommercielle drikkevandsproducent placeret ved siden af en af verdens hurtigst voksende bybefolkninger, nemlig Dar es Salaam i Tanzania. Navngivning, identitet og emballage er udviklet af Munch & Strøm.

Kundeprofil

Mærke mineralvand.

Hvad vi gjorde

Branding, identitetsdesign, emballage.

Cowrie Company

Cowrie Company

Er et konsulentfirma med base i Maputo, Mozambiques hovedstad, men opererer internationalt i Afrika og med samarbejdspartnere i Europa og USA. Det giver strategier og workshopprogrammer, der bruges i organisations- og teamudvikling i både den offentlige og private sektor. Vores bidrag omfattede brandingrådgivning og udvikling af virksomhedsidentitet.

Kundeprofil

Konsulentvirksomhed.

Hvad vi gjorde

Branding, virksomhedsidentitet, designmanual, sikkerhedsstillelse.

Daypower

Daypower

Mærkenavnet, den farverige stil i den visuelle identitet og nedtrapningsstrategierne for emballage placerer DAYPOWER havregrynsprodukter inden for midlerne af lavindkomstbefolkninger i udviklingslande. DAYPOWER Oatmeal-mærket blev lavet til at komme ind i den uformelle handel på tværs af nye markeder i Mellemøsten, Asien og Afrika.

Kundeprofil

Lorem ipsum dolor sit amet

Hvad vi gjorde

Lorem ipsum dolor sit amet

CAN

CAN

Crew Advantage Network forbinder yachtkaptajner og deres besætning med de bedste lokale tjenester og etablissementer på deres foretrukne havnedestinationer. Vi udviklede en maritim inspireret identitet samt reklamemateriale til CAN.

Kundeprofil

Servicefirma for yachtbesætningen.

Hvad vi gjorde

Corporate Identity, layout og desktop publishing, projektledelse.

Rabagast

Rabagast

Identitet for Rabagast Film, et skandinavisk film- og reklameselskab. Identiteten skulle projicere både en vis skandinavisk cool og det dramatisk spektakulære. Ring of Fire-signaturen relaterer sig til den ofte skræmmende, men i sidste ende givende proces med at optage film og reklamer. Tjenester; Identitetskoncept, logodesign, printdesign, desktop publishing, webkoncept, projektledelse.

Kundeprofil

Filmproduktionsselskab.

Hvad vi gjorde

Virksomhedsidentitet, sikkerhedsstillelse, hjemmeside, printdesign.

Gavary sko

Gavary sko

Udvikling af et skomærkekoncept rettet mod russiske og østeuropæiske markeder. Baseret på et varemærkeforslag rettet mod sofistikerede bypublikum, men med en sports-/fritidsstil, designede vores studie eksempler på visuel identitet, herunder logo, slogans, emballage, annoncer, salgsstedsmateriale osv. samt rådgivning om opbygning det nye mærke.

Kundeprofil

Fodtøj mærke.

Hvad vi gjorde

Brand- og konceptrådgivning, Branding, corporate identity, emballagedesign, reklamestilguider.

Lottom

Brandkoncept og identitetsforslag til en online lotteriportal til præsentation af de største spil rundt om i verden. Brandkommunikation fokuserer på ideen om, at portalens høje brugervenlighed og mange tjenester giver brugerne et partnerskab, der optimerer hver enkelt besøgendes vinderchancer.
Visuelt kasserede vi klassisk casinoglitter til fordel for indhold, der fokuserer på mennesker og den følelsesmæssige rutsjebanetur, der følger med gambling og gevinst.

Kundeprofil

Online lotteriportal.

Hvad vi gjorde

Branding, corporate identity, hjemmesidedesign.