Del Canto Chambers

Del Canto Chambers

Del Canto Chambers er et britisk baseret advokatfirma – med repræsentation i Spanien og Qatar – som har været en af vores kunder i mere end et årti. På deres rejse og vækst har vi været en solid partner, der har sørget for, at kommunikationen altid har været i overensstemmelse med brandets værdier, samtidig med at vi har rettet os mod både eksisterende og nye kundesegmenter.
Check: delcantochambers.com, delcantochambers.es and delcantochambers.ie

Kunde profil

Internationalt advokatfirma

Vores services

Design og udvikling af hjemmesider, teknisk SEO, salgsmateriale, whitepapers, materiale og meget mere.

Cowrie Company

Cowrie Company

Er et konsulentfirma med base i Maputo, Mozambiques hovedstad, men opererer internationalt i Afrika og med samarbejdspartnere i Europa og USA. Det giver strategier og workshopprogrammer, der bruges i organisations- og teamudvikling i både den offentlige og private sektor. Vores bidrag omfattede brandingrådgivning og udvikling af virksomhedsidentitet.

Kundeprofil

Konsulentvirksomhed.

Hvad vi gjorde

Branding, virksomhedsidentitet, designmanual, sikkerhedsstillelse.

Daypower

Daypower

Mærkenavnet, den farverige stil i den visuelle identitet og nedtrapningsstrategierne for emballage placerer DAYPOWER havregrynsprodukter inden for midlerne af lavindkomstbefolkninger i udviklingslande. DAYPOWER Oatmeal-mærket blev lavet til at komme ind i den uformelle handel på tværs af nye markeder i Mellemøsten, Asien og Afrika.

Kundeprofil

Lorem ipsum dolor sit amet

Hvad vi gjorde

Lorem ipsum dolor sit amet

Amicorp

Amicorp

En global virksomhed repræsenteret i 28 lande, Amicorp leverer et væld af produkter, såsom outsourcing af forretningsprocesser, fondsstyring, transaktions-, finans- og tillidstjenester og er desuden involveret i forskellige miljømæssige og sociale projekter. munch|strøm designede og instruerede justering af ny online og trykt sikkerhedsstillelse, opgradering af alle komponenter i den visuelle identitet for effektivt at forynge koncernens virksomhedsimage.

Kundeprofil

Konsulentvirksomhed.

Hvad vi gjorde

Printdesign, webdesign, reklamemateriale.

Nina Ricci

Nina Ricci

Til Sinfin Multimedia
Brand Book og billedguide som skærmpræsentation for forhandlere og brand-indehavere over hele verden.
Nina Ricci-partnere modtog materiale som en interaktiv DVD-pakke.

Kundeprofil

Modemærke.

Hvad vi gjorde

Creative & Art Direction, storyboard til animationer og interaktiv præsentation.

Audi

Audi

munch|strøm blev hyret af JWT til at udvikle visuals og storyboard til en dvd-præsentation, der skal bruges af Audi som en del af et internt træningsprogram med titlen Q -POWER.

Kundeprofil

Audi bilforhandler i Spanien.

Hvad vi gjorde

Storyboard til præsentation, grafisk design, motion graphics.

Rabagast

Rabagast

Identitet for Rabagast Film, et skandinavisk film- og reklameselskab. Identiteten skulle projicere både en vis skandinavisk cool og det dramatisk spektakulære. Ring of Fire-signaturen relaterer sig til den ofte skræmmende, men i sidste ende givende proces med at optage film og reklamer. Tjenester; Identitetskoncept, logodesign, printdesign, desktop publishing, webkoncept, projektledelse.

Kundeprofil

Filmproduktionsselskab.

Hvad vi gjorde

Virksomhedsidentitet, sikkerhedsstillelse, hjemmeside, printdesign.

Gavary sko

Gavary sko

Udvikling af et skomærkekoncept rettet mod russiske og østeuropæiske markeder. Baseret på et varemærkeforslag rettet mod sofistikerede bypublikum, men med en sports-/fritidsstil, designede vores studie eksempler på visuel identitet, herunder logo, slogans, emballage, annoncer, salgsstedsmateriale osv. samt rådgivning om opbygning det nye mærke.

Kundeprofil

Fodtøj mærke.

Hvad vi gjorde

Brand- og konceptrådgivning, Branding, corporate identity, emballagedesign, reklamestilguider.

Accenture

Koncept, kreativ og kunstretning for en Accenture årsrapport. Partner, Robert Strøm, lavede også en generel designguide til bogen.

Kundeprofil

Global konsulentvirksomhed.

Vores input

Koncept, design, layout og desktop publishing.

Lottom

Brandkoncept og identitetsforslag til en online lotteriportal til præsentation af de største spil rundt om i verden. Brandkommunikation fokuserer på ideen om, at portalens høje brugervenlighed og mange tjenester giver brugerne et partnerskab, der optimerer hver enkelt besøgendes vinderchancer.
Visuelt kasserede vi klassisk casinoglitter til fordel for indhold, der fokuserer på mennesker og den følelsesmæssige rutsjebanetur, der følger med gambling og gevinst.

Kundeprofil

Online lotteriportal.

Hvad vi gjorde

Branding, corporate identity, hjemmesidedesign.