Skip to content

Om os

Vi hylder den skandinaviske tilgang til design, men er også godt klar over, at det ikke altid er den mest relevante. Godt design passer til målgruppen!

Et åbent sind er i virkeligheden hvad der gør os konstant opdaterede med verden omkring os.

Med over det hele, men altid i "bulls-eye"

Vi mener, at denne sammenkobling overfører værdi til vores kunder, da de leder efter unikke fordele, undersøger nye markeder og håber på at diversificere, mens de forbliver tro mod deres kerneværdier.

Hvem er bedre til at levere kommunikationen til sådanne udfordringer end et firma med dedikerede designere, branding eksperter og udviklere baseret i både Danmark, Spanien og med partnere over det meste af verden?

Vi er professionelle med indsigt i både lokale vaner og globale trends. I al beskedenhed synes vi, at vi er rigtig gode til det, vi laver. Lidt over det hele, men alligevel i “bulls eye”

Vi jagter de gode idéer

Og sammensætter alt der måtte virke for dig

Team

Ud over vore dygtige  partnere og leverandører fra forskellige dele af verden, er MS Nordics kerne følgende “gentlemen”

Jacob Munch

Founder & Kreativ Direktør
jacob-munch-ms-nordic

Jacob er MS Nordics grundlægger og arbejder til dagligt med at styre projekter, tæmme leverandører og give input til de design og kreativt relaterede projekter.

Maria G. Diez

Marketing Manager
maria-diez-marketing

Maria har +15 års international erfaring. Hun er dygtig til at udvikle og implementere 360º (vækst)markedsføringsplaner, herunder PR-kampagner, medieplaner, events, CRM, SEO, SEM, SoMe, analyse og ROI-analyse mm..

Erik Sørensen

CEO
erik-kjaer-sorensen-ms-nordic

Erik is partner and CEO at MS Nordic and takes care of administrative tasks at our Danish jurisdiction. Erik er partner og CEO for MS Nordic og tager sig af de daglige administrative udfordringer samt generelt forretningsudvikling og rådgivning.

Juan Jose Maruenda

Salgs-konsulent, Spanien
juan-jose-maruenda-msnordic

Juan Jose har mange års erfaring med drift, samtidig med at han er uddannet i både jura og marketing. Til dagligt arbejder Juan med vores spanske forretningsudvikling, kundepleje og salg til spanske b2b kunder.

Hvordan får vi det til at spille?

Download “arbejde med MS Nordic” præsentationen og lær lidt om hvordan vi griber vores projekter an – uanset om det er til et nyt corporate identity eller web projekt…