+45 51 90 86 44 / +34 610 084 807

Om os

Med over det hele

Og alligevel i bulls eye

Bureauet
MS Nordic er et visuelt kommunikationsbureau med base i smukke omgivelser på Fyn og med kontorer og partnerskaber i to af Europas mest kreative og inspirerende storbyer, Barcelona og London. Vi har mange års erfaring med projekter udført rundt omkring I Europa, for tryksager, internet, multimedie og fjernsyn. Ofte har det været et spørgsmål om at designe til det rette medie mix for at få et budskab ud mest effektivt. Til dagligt arbejder vi på engelsk, spansk samt de skandinaviske sprog.

 

Vores kunder
Vi opererer ikke med en standard idé til alle kunder.
Munch & Strøm arbejder for en vifte af spanske og udenlandske kunder, fra store internationale organisationer til enkelte entrepenører. Generelt tilskynder vi klienter til at involvere sig I ethvert projekt og søge løsninger med ambition og rækkevidde.

Ud over at være kreative mennesker med sans for design...

Projektstyring

Det Gode Koncepts usexede tvilling…

Vi mener det er vigtigt at være i nærkontakt med vor klienter og at planlægge projekter trinvist for at sikre at vi overholder fastsatte tidsrammer og budgetter. Efter hvert projekt er vi til rådighed med fortsat rådgivning.

 

Rådgivning

Følger lanceringen af dit firma og dine produkter en planlagt strategi, der står skarpt profileret i forhold til marked og konkurrenter? Er informationen der findes om din virksomhed brugervenlig og tilskyndes man til at indhente mere viden om hvad virksomheden tilbyder.

Brugbare Løsninger

En virkelig smuk løsning er en der virkeligt virker.

Vi leverer veldesignede løsninger til tryksager, præsentationer og internettet. Udover at vi altid tilstræber en høj grad af funktionalitet, designer vi også fremadrettet med henblik på at supplere, ofte positionere, firma identiteter efter en strategi.

…Og Gode Forbindelser

Døm os også på vores omgangskreds.

Vort netværk af pålidelige samarbejdspartnere gør det muligt for kunder at udvikle deres aktiviteter både i Danmark, Spanien og UK, hvor vi er repræsenteret, såvel som i resten af Europa i vished om at aftalte leveringstider respekteres og at løsninger er af høj kvalitet. 

Skal vi tage den videre?... KONTAKT OS