Office Denmark +45 69 13 83 33

Terms & Conditions

Text in danish according to Danish law and New European GDPR regulations.

Persondatapolitik
MS Nordic ApS

Fra den 25. maj 2018 vil hele Europa have en ny fælles lov om behandling af persondata – Persondataforordningen (GDPR). Formålet med den nye lovgivning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger.

Det er vigtigt for MS NORDIC, at vi beskytter vores kunders og øvrige samarbejdspartneres personoplysninger bedst muligt og overholder reglerne i forordningen. Det betyder, at du bl.a. har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig eller begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Vi har på denne baggrund opdateret vores persondatapolitik.?

 

Dataansvarlig
MS Nordic ApS
Billeskovvej 9
5560 Aarup
CVR: 36975067

 

Databehandlere

  • Vi anvender Hubspot til CRM-system og nyhedsbreve .
  • Vi bruger Lejenrevisor.dk/Juul Viborgtil bogholderi og revision og E-conomic som IT system til fakturering.
  • Vi anvender Google Analytics til analyse og monitorering af traffik
  • Vi anvender WordPress som CMS system til vores website

Ovenstående virksomheder behandler data og personoplysninger, vi er dataansvarlige for. Vi har derfor indhentet databehandleraftaler med alle parter.

Som kunde el. samarbejdspartner og modtager af vores nyhedsbreve accepterer du, at vi lader dine data behandle af vores databehandlere. Du giver med dit partnerskab/kunde-leverandør forhold og/eller din tilmelding til vores nyhedsbrev accept af og fuldmagt til dette. Vores databehandlere har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes og mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med Lov om behandling af personoplysninger.

Alle personoplysninger behandles og gemmes elektronisk. Vi opdaterer og ændrer personoplysninger løbende som et led i vores arbejde.

Indsamlede data – kunder og samarbejdspartnere af MS Nordic ApS

Vi opbevarer følgende oplysninger:

  • Virksomhedens navn
  • Virksomhedens CVR-nummer
  • Virksomhedens adresse
  • Postnummer og by
  • Kontaktpersonens navn og e-mail
  • Kontaktpersonens telefonnummer
  • Kontaktpersonens CPR-nummer, hvis virksomheden endnu ikke er registreret med CVR

Nyhedsbrev

Vi opbevarer kun navn, efternavn,  e-mail-adresse og evt. firmanavn for modtagere af vores nyhedsbrev.
Du kan altid afmelde dig eller opdatere dine oplysninger. Dette sker ved at følge de links, som findes nederst i nyhedsbrevet.

Oplysningerne bruges til udarbejdelse af nyhedsbreve, fakturering, telefonopkald, direct mail.

 

Sletning af data

Du har til enhver tid ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af de oplysninger, vi har om dig og din virksomhed. Du har også ret til at modsætte dig eller begrænse behandlingen af dine personoplysninger.
Persondata, som ikke længere benyttes eller ikke længere er relevant for vores arbejde, bliver slettet efter seks måneder.
Afsendte og modtagne e-mails slettes dog efter 3 måneder, med mindre der er grund til at beholde dem på grund af igangværende samarbejdsprojekter eller lignende.

 

Dine rettigheder

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen, foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for markedsføring.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Vi forbeholder os ret til at ændre i retningslinjer for behandling af dine personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi besked i form af en synlig opdatering på vores website.

MS Nordic ApS
25. maj 2018